Το finale του Sailor Moon αφήνει υπονοούμενα;

 Το τελευταίο επεισόδιο του Sailor Moon Crystal τελείωσε πριν από μερικές ώρες. Μετά το ending ωστόσο, βγήκε μία καρτέλα που έγραφε (στα γαλλικά) See you soon!

 Πολλοί fans πιστεύουν ότι αυτό αποτελεί μια ένδειξη ότι πρόκειται να υπάρξει και τρίτο arc που θα ακολουθεί το τρίτο story arc του manga, Infinity (Mugen).
 Η TOEI Animation δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα, ωστόσο, η επίσημη σελίδα της 20ης επετείου της Sailor Moon στο Twitter, παρότρυνε τους followers της να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα. Έπειτα ανέβηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία που γράφει:

"Όσον αφορά τις μελλοντικές εξελίξεις, σχεδιάζουμε να δημοσιεύουμε συνεχώς ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της 20ης επετείου του Pretty Guardian Sailor Moon! Παρακαλούμε να ανυπομονείτε γι' αυτό !!"
  Πριν λίγο καιρό, σε ανακοίνωση της Toei Animation Europe, είχε αναφερθεί ότι μια δεύτερη σεζόν είναι στο στάδιο της παραγωγής και πρόκειται να προβληθεί το καλοκαίρι στην ιαπωνική τηλεόραση, ωστόσο είναι αβέβαιο αν εννοούταν το 2ο arc (τα τελευταία 13 επεισόδια) ή μια ολοκαίνουργια 2η σεζόν.
Share on Google Plus

Σχεικά με Mamo-chan

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συντάκτες της ιστοσελίδας μας στην καρτέλα "Σχετικά με εμάς"
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου